Στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα European Solidarity Corps / ΙΝΕΔΙΒΙΜ διοργανώνουμε webinar με θέμα τη διαδικασία αίτησης για το European Solidarity Corps. Εκπρόσωπος της Εθνικής Μονάδας θα περιγράψει τη διαδικασία και θα δώσει συμβουλές και κατευθύνσεις, ώστε η αίτησή σας να είναι ολοκληρωμένη και ποιοτική. Δηλώστε έως 30.07 τη συμμετοχή σας.

Σε ποιον απευθύνεται

Το webinar μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος και νεοεισερχόμενοι στο πρόγραμμα European Solidarity Corps.

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το webinar πραγματοποιείται την Παρασκευή 31.07 από την πλατφόρμα ZOOM. Ξεκινάει στις 13:00 και η διάρκειά του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 45 λεπτά.

Την Πέμπτη 30.07 θα σας στείλουμε επιβεβαιωτικό email για τη συμμετοχή σας με link και Meeting ID για τη συνάντηση. Συνδέεστε με το ονοματεπώνυμό σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει την πλατφόρμα στον υπολογιστή σας, τότε κάνετε την εγκατάστασή τους μόνο την πρώτη φορά που τις χρησιμοποιείτε.

Εναλλακτικά, ανοίγετε το πρόγραμμα ZOOM σε νέα καρτέλα ή παράθυρο της μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. Επιλέγετε Join a meeting και συμπληρώνετε το Meeting ID που σας έχουμε στείλει.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο webinar για τη διαδικασία αίτησης για το European Solidarity Corps, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα Συμμετοχή σε webinar για τη διαδικασία αίτησης στο European Solidarity Corps

Συμπληρώνετε έως 30.07 τα στοιχεία που σας ζητάμε και σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή σας με email.