Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps σας ενημερώνει σχετικά με το εκπαιδευτικό σεμινάριο “International Solidarity Project Meet-Up” το οποίο διοργανώνει η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Λιθουανίας με τη συνεργασία του Κέντρου Πόρων SALTO European Solidarity Corps Resource Centre και τις Εθνικές Μονάδες Συντονισμού της Εσθονίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας στο πλαίσιο των διακρατικών δραστηριοτήτων δικτύωσης (NET Activities). Η δραστηριότητα πραγματοποιείται το διάστημα 2-5 Μαρτίου 2023 στο Βίλνιους.

Σε ποιον απευθύνεται

Απευθύνεται σε youth workers, youth leaders, youth project managers, Youth coaches, μέλη ομάδας Σχεδίων Αλληλεγγύης, νέους και νέες και γενικά σε όσους έχουν υλοποιήσει ή υλοποιούν Σχέδια Αλληλεγγύης και επιθυμούν να υλοποιήσουν και στο μέλλον τέτοια σχέδια.

Ποιος είναι ο σκοπός της δραστηριότητας

Σκοπός της δραστηριότητας είναι να δοθεί χώρος στους συμμετέχοντες να μοιραστούν ιδέες, καλές πρακτικές και γνώσεις και πληροφορίες και να δημιουργηθεί μια ευρωπαϊκή κοινότητα και μελλοντικές συνεργασίες.

Ποιοι είναι οι στόχοι της δραστηριότητας

Η δραστηριότητα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να:

Πώς και πότε πραγματοποιείται

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία το διάστημα 2-5 Μαρτίου 2023 στο Βίλνιους, Λιθουανία.

Γλώσσα εργασίας είναι τα αγγλικά.

Πως παίρνετε μέρος

Για να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τη μεθοδολογία της δραστηριότητας, αλλά και να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας το αργότερο μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2023, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την πρόσκληση του SALTO.

Στην εν λόγω δραστηριότητα, προτείνεται να συμμετέχετε μαζί με ένα ακόμα μέλος της ομάδας.

Για όσους θα συμμετέχουν στο σεμινάριο με φυσική παρουσία, τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται στο 100% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Λιθουανίας και η μετακίνηση καλύπτεται στο 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2131314425 και την κα. Νατάσα Δεδούση.

Email: netseminars@inedivim.gr