Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps / ΙΝΕΔΙΒΙΜ διοργανώνει την διακρατική δραστηριότητα δικτύωσης “Training for Mentors in Volunteering Projects within ESC ” η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-16 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Σε ποιον απευθύνεται

Απευθύνεται σε μέντορες σε σχέδια εθελοντισμού που διαθέτουν μεγάλη ή μικρότερη εμπειρία ή/ και γνώση στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης αλλά και σε όσους θέλουν είτε να  αναπτύξουν τις δεξιότητες τους ως μέντορες είτε να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Ποιος είναι ο σκοπός της δραστηριότητας

Σκοπός της δραστηριότητας είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των χαρακτηριστικών των μεντόρων μέσα από μια διαδραστική κατάρτιση η οποία θα ενισχύσει ταυτόχρονα την ποιότητα υλοποίησης των σχεδίων εθελοντισμού του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι της δραστηριότητας

Οι στόχοι της δραστηριότητας είναι:

 

Για να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τη πρόγραμμα της δραστηριότητας αλλά και να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας το αργότερο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2022, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την πρόσκληση του SALTO.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για όσους συμμετέχουν στη δραστηριότητα, τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται στο 100% ενώ η μετακίνηση καλύπτεται στο 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νατάσα Δεδούση,  τηλ.  2131314425,  email: netseminars@inedivim.gr