Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ για τα προγράμματα Erasmus+/ Youth και European Solidarity Corps σας ενημερώνει σχετικά με την εκπαιδευτική δραστηριότητα “Learning Playground in Volunteering” το οποίο διοργανώνει η Εθνική Μονάδα Συντονισμού της Ουγγαρίας σε συνεργασία με  το European Solidarity Corps Resource Centre (SALTO Resource Centre) στο πλαίσιο των διακρατικών δραστηριοτήτων δικτύωσης (NET Activities). Η δραστηριότητα πραγματοποιείται το διάστημα 30.05- 04.06.2022 στην Ουγγαρία.

Σε ποιον απευθύνεται

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε εκπρόσωπο οργανισμού (youth worker, project coordinator, supervisor, μέντορα κτλ.) ο οποίος εμπλέκεται σε σχέδιο εθελοντισμού ή επιθυμεί άμεσα να εμπλακεί σε σχέδιο εθελοντισμού και επιθυμεί να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του στο Πρόγραμμα.

Ποιος είναι ο σκοπός της δραστηριότητας

Σκοπός της δραστηριότητας είναι να δώσει τον χώρο στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους γύρω από την εκπαιδευτική διαδικασία που παρέχεται και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των σχεδίων εθελοντισμού.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι της δραστηριότητας

Η δραστηριότητα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να:

 

Πώς και πότε πραγματοποιείται

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μαΐου με 4 Ιουνίου 2022 στη Βουδαπέστη με φυσική παρουσία.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

 

Πως παίρνετε μέρος

Για να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τη μεθοδολογία της δραστηριότητας και να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας το αργότερο μέχρι τις 19 Απριλίου 2022, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την πρόσκληση του SALTO.

Για όσους θα συμμετέχουν στο σεμινάριο με φυσική παρουσία, τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται στο 100% από τους διοργανωτές και η μετακίνηση καλύπτεται στο 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2131314425 και την κα. Νατάσα Δεδούση.

Email: netseminars@inedivim.gr