Στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps διοργανώνουμε την Πέμπτη 30/09 webinar με θέμα την παροχή συμβουλευτικής για τον ποιοτικό σχεδιασμό αιτήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Στόχος του webinar είναι να δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές ως προς την υποβολή αιτήσεων για τα Σχέδια Αλληλεγγύης και τα Σχέδια Εθελοντισμού.

Σε ποιον απευθύνεται

Το webinar απευθύνεται σε φορείς και νέους από όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν Σχέδια Εθελοντισμού και Σχέδια Αλληλεγγύης.

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ διοργανώνει το παρόν webinar για να υποστηρίξει και να δώσει συμβουλές σε πιθανούς ενδιαφερόμενους και σε εκείνους των οποίων οι αιτήσεις δεν εγκρίθηκαν κατά το Round 1/2021. Στόχος μας είναι οι ενδιαφερόμενοι να κατανοήσουν καλύτερα τους στόχους του προγράμματος και να λάβουν τη σωστή καθοδήγηση προς βελτίωση των αιτήσεων που υποβάλλουν.

Θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας. Υπάρχει δυνατότητα επανάληψης του webinar, εάν οι συμμετοχές είναι περισσότερες.

Πότε πραγματοποιείται

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 30/09 από τις 12:30 έως και τις 13:30 μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM. Σας στέλνουμε link και Meeting ID για τη συνάντηση, και συνδέεστε με το ονοματεπώνυμό σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει τις πλατφόρμες στον υπολογιστή σας, τότε κάνετε την εγκατάστασή τους μόνο την πρώτη φορά που τις χρησιμοποιείτε.

Εναλλακτικά, ανοίγετε το πρόγραμμα ZOOM σε νέα καρτέλα ή παράθυρο της μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. Επιλέγετε Join a meeting και συμπληρώνετε το Meeting ID που σας έχουμε στείλει.

Τι περιλαμβάνει

Στο webinar αναμένεται να:

 Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο webinar, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως την Τρίτη 28/09 και στη συνέχεια θα σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή σας μέσω email.