Στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth, European Solidarity Corps και το δίκτυο Eurodesk μαζί με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφίας σας καλούμε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνουμε.

Σε ποιον απευθύνεται

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέες και νέοι, ηλικίας 13 έως 30 ετών.

Πώς πραγματοποιείται

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Σχέδια αλληλεγγύης, Σχέδια εθελοντισμού και Ανταλλαγές νέων». Στο πλαίσιο αυτό, καλείστε να μας στείλετε μια φωτογραφία, η οποία να σχετίζεται με Σχέδια αλληλεγγύης ή / και Σχέδια εθελοντισμού ή /και Ανταλλαγές νέων.

Ο/Η νικητής/νικήτρια που θα αναδειχθεί, κερδίζει μία Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και η φωτογραφία του/της δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο της Athens Voice.

Στέλνετε την φωτογραφία σας με email ή We Transfer στο erasmusplus-youth@inedivim.gr

Προσοχή! Με την αποστολή της φωτογραφίας σας θα πρέπει να μας αναφέρετε, εάν αφορά σε Σχέδια αλληλεγγύης ή / και Σχέδια εθελοντισμού ή /και Ανταλλαγές νέων και έναν τίτλο που να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Πότε πραγματοποιείται

Έναρξη διαγωνισμού: 19.08.2021

Λήξη διαγωνισμού: 31.08.2021

Η ανακοίνωση του/της νικητή/νικήτριας θα πραγματοποιηθεί με τη δημοσίευση της φωτογραφίας στην Athens Voice κατά τον μήνα Σεπτέμβριο και στη σελίδα του Erasmus+/ Youth σε Facebook και Instagram.

Καλές λήψεις και καλές βουτιές!

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ.