Στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth, European Solidarity Corps και το δίκτυο Eurodesk μαζί με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας σας καλούμε να γίνετε τα πρόσωπα της διαδικτυακής μας καμπάνιας.

Σε ποιον απευθύνεται

Στην καμπάνια μπορούν να πάρουν μέρος νέες και νέοι, ηλικίας 13 έως 30 ετών.

Πώς πραγματοποιείται

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Έως 27 Ιουλίου συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής και μπορείτε να καταγράψετε στο σχετικό πεδίο ό,τι ερώτηση επιθυμείτε (έως μία) σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις τους.

Εμείς στη συνέχεια θα επιλέξουμε ορισμένες από αυτές και θα τις αξιοποιήσουμε στην καμπάνια μας. Πώς θα γίνει αυτό; Είναι απλό. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εκφωνήσετε την ερώτηση και να βιντεοσκοπήσετε τον εαυτό σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δοθούν από εμάς. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο θα είστε οι πρωταγωνιστές μαζί με πρώην συμμετέχοντες των προγραμμάτων που θα απαντούν την ερώτησή σας.

Μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας θα λάβετε πλούσια δώρα από τα προγράμματα και μία Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με ισχύ ενός έτους.

Πότε πραγματοποιείται

Η δημοσίευση του βίντεο στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ.