Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τα προγράμματα Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και European Solidarity Corps, στο πλαίσιο των συμβατικών της υποχρεώσεων, διοργανώνει κύκλο κατάρτισης και αξιολόγησης για τους εθελοντές που παίρνουν μέρος στα σχέδια που υλοποιούνται. Τα σεμινάρια πρόκειται να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου.

Τι περιλαμβάνει

Ο κύκλος κατάρτισης και αξιολόγησης εθελοντών περιλαμβάνει:

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εθελοντές που η δραστηριότητα τους έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 2 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι έως την Τρίτη 15/06/2021 κάνουν αίτηση για τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση της φόρμας → https://forms.gle/tS8m3Qf9zZvtJdKg8

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εθελοντές που η δραστηριότητα τους έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 6 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι έως την Τρίτη 15/06/2021 κάνουν αίτηση για τη συμμετοχή τους με τη συμπλήρωση της φόρμας → https://forms.gle/1vY36TzB3oMNUnzHA

Πώς πραγματοποιείται

Ο κύκλος κατάρτισης και αξιολόγησης, θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό ομόχρονης και ετερόχρονης εκπαίδευσης με την εφαρμογή ZOOM και την πλατφόρμα HOP online learning platform.

Είναι απαραίτητο οι ίδιοι οι εθελοντές να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο που αντιστοιχεί στην ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητάς τους. Οι εθελοντές για να πάρουν μέρος στο On Arrival Training, πρέπει να έχει προηγηθεί η έναρξη της δραστηριότητάς τους.

Ανακοίνωση λίστας και πληροφορίες

Μετά τη συγκρότηση της τελικής λίστας των εθελοντών για κάθε σεμινάριο θα σας στείλουμε αναλυτική ενημέρωση με το πρόγραμμα και τις πρακτικές λεπτομέρειες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!

Εάν έχετε εθελοντές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το επερχόμενο On-Arrival που ξεκινά την Δευτέρα 14/6, ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν τώρα register για το Mid-Term, καθώς βάσει του οδηγού του προγράμματος πρέπει να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 2 μήνες απο το On arrival Training πριν κάνουν το Mid-Term.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Μαριάννα Ευελπίδου στο evelpidou.m-g@inedivim.gr.