Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το πρόγραμμα European Solidarity Corps διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το νέο European Solidarity Corps 2021-2027. Στην εκδήλωση, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι YouTube της Μονάδας, οι χειριστές του προγράμματος θα παρουσιάσουν τα βασικά σημεία του Οδηγού και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Σε ποιον απευθύνεται

Η εκδήλωση απευθυνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μέρος ή ήδη έχει πάρει μέρος στο European Solidarity Corps και θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

 

Πότε πραγματοποιείται

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Μεγάλη Τετάρτη 28.04 και ώρα 10:00-12:00.

Τι περιλαμβάνει

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν βασικά σημεία του Οδηγού για το νέο European Solidarity Corps και πληροφορίες για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα σχετικά με:

Επίσης, οι χειριστές του προγράμματος θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε έως και τη Μεγάλη Τρίτη 27.04 τη φόρμα επικοινωνίας Ενημερωτική εκδήλωση European Solidarity Corps. Υπάρχει η δυνατότητα να θέσετε έως και 3 ερωτήσεις σε κάθε φόρμα που συμπληρώνετε.

Πώς πραγματοποιείται

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι YouTube της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στην ενημερωτική εκδήλωση, αρκεί να συντονιστείτε στο κανάλι YouTube Erasmusplus Youth. Η εκδήλωση θα καταγραφεί και θα ανέβει στο κανάλι YouTube της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε κάθε φορά που το θεωρείτε απαραίτητο και χρήσιμο.