Europe talks about Solidarity
12-14 Μαρτίου 2020 | Βιέννη, Αυστρία

Το συνέδριο “Europe talks about Solidarity” προσφέρει μια ευκαιρία για εννοιολογικές συζητήσεις γύρω από την κατανόηση της αλληλεγγύης στην Ευρώπη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνει κατανοητή η έννοια της αλληλεγγύης στον τομέα που αφορά τη νεολαία.

Τι περιλαμβάνει το συνέδριο

Το συνέδριο είναι το πρώτο από μια σειρά εκδηλώσεων που φιλοξενούνται σε διάφορες χώρες. Είναι ένα διήμερο γεγονός που θα διαρκέσει από τις 12 Μαρτίου 2020 έως τις 14 Μαρτίου 2020.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να:

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος

Στο συνέδριο μπορούν να πάρουν μέρος έως 40 άτομα από διάφορους τομείς, που ενδιαφέρονται για την έννοια της αλληλεγγύης. Τα κριτήρια για την επιλογή των συμμετεχόντων είναι:

Το συνέδριο απευθύνεται σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε τομείς της νεολαίας. Μπορούν, επίσης, να πάρουν μέρος εκπρόσωποι της πολιτείας, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, καλλιτέχνες και άτομα που ασχολούνται με τον πολιτισμό, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα και οργανώσεων από την κοινωνία των πολιτών, μέλη θρησκευτικών ομάδων και εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, όπως δημοσιογράφοι, bloggers και influencers.

Γλώσσα εργασίας του συνεδρίου είναι τα αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 20 Ιανουαρίου 2020.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο, τη μεθοδολογία και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο Europe talks about Solidarity από το Salto.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2131314450, Απόστολος Αλεξιάδης.

email: alexiadis.a@inedivim.gr