Δραστηριότητες ΝΕΤ

Youth work, national policies and solidarity action in Euro-mediterranean area

Το σεμινάριο απευθύνεται 30 youth worker, project manager και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ευρωμεσογείου. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών και η ανάπτυξη ποιοτικών σχεδίων εθελοντισμού, με επίκεντρο την αλληλεγγύη.
Διοργανώνεται 10-26.11 διαδικτυακά.

0 Comments1 Minute

Solidarity in Balkan Region

Το σεμινάριο απευθύνεται 30 youth worker, project manager και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Βαλκανίων. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών και η ανάπτυξη ποιοτικών σχεδίων εθελοντισμού, με επίκεντρο την αλληλεγγύη.
Διοργανώνεται 09-30.10 διαδικτυακά.

0 Comments1 Minute

Intercultural Competence Training (ICC) on ESC

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν διαπολιτισμικές ικανότητες στο πλαίσιο του European Solidarity Corps. Πραγματοποιείται από την πλατφόρμα HOP Online Learning. Κάνετε έως 01.09 αίτηση για τη συμμετοχή σας.

0 Comments2 Minutes

ABC on volunteering mentorship in the European Solidarity Corps

Το σεμινάριο στοχεύει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των δεξιοτήτων των μεντόρων. Διοργανώνεται 23-28.09 στην Ισπανία. Κάνετε έως 31.07 αίτηση για τη συμμετοχή σας.

0 Comments1 Minute

Rural areas, challenges and solidarity

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπροσώπους δήμων απομακρυσμένων περιοχών. Πραγματοποιείται μέσα από τη πλατφόρμα HOP Online Learning. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 28/06.

0 Comments1 Minute

Training for Mentors

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και έμπειρους μέντορες. Πραγματοποιείται μέσα από τη πλατφόρμα HOP Online Learning. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 19/06.

0 Comments4 Minutes