Δραστηριότητες NET

(Ελληνικά) ESC for Young Refugees

(Ελληνικά) Το σεμινάριο απευθύνεται σε youth workers οι οποίοι εργάζονται με νέους μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες ασύλου. Σκοπός της δραστηριότητας είναι η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη των ικανοτήτων των youth workers οι οποίοι εργάζονται με νέους μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες ασύλου,  έτσι ώστε να ενισχυθεί η ένταξη αυτών των ομάδων στις τοπικές κοινωνίες μέσω του Προγράμματος European Solidarity Corps. Διοργανώνεται 12-25.05 διαδικτυακά.

Read More


0 Comments1 Minute

(Ελληνικά) Youth work, national policies and solidarity action in Euro-mediterranean area

(Ελληνικά) Το σεμινάριο απευθύνεται 30 youth worker, project manager και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ευρωμεσογείου. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών και η ανάπτυξη ποιοτικών σχεδίων εθελοντισμού, με επίκεντρο την αλληλεγγύη.
Διοργανώνεται 10-26.11 διαδικτυακά.

Read More


0 Comments1 Minute

(Ελληνικά) Solidarity in Balkan Region

(Ελληνικά) Το σεμινάριο απευθύνεται 30 youth worker, project manager και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Βαλκανίων. Στόχος είναι η προώθηση συνεργασιών και η ανάπτυξη ποιοτικών σχεδίων εθελοντισμού, με επίκεντρο την αλληλεγγύη.
Διοργανώνεται 09-30.10 διαδικτυακά.

Read More


0 Comments1 Minute

Intercultural Competence Training (ICC) on ESC

(Ελληνικά) Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν διαπολιτισμικές ικανότητες στο πλαίσιο του European Solidarity Corps. Πραγματοποιείται από την πλατφόρμα HOP Online Learning. Κάνετε έως 01.09 αίτηση για τη συμμετοχή σας.

Read More


0 Comments2 Minutes

(Ελληνικά) ABC on volunteering mentorship in the European Solidarity Corps

(Ελληνικά) Το σεμινάριο στοχεύει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των δεξιοτήτων των μεντόρων. Διοργανώνεται 23-28.09 στην Ισπανία. Κάνετε έως 31.07 αίτηση για τη συμμετοχή σας.

Read More


0 Comments1 Minute

(Ελληνικά) Rural areas, challenges and solidarity

(Ελληνικά) Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπροσώπους δήμων απομακρυσμένων περιοχών. Πραγματοποιείται μέσα από τη πλατφόρμα HOP Online Learning. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 28/06.

Read More


0 Comments1 Minute