Στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το πρόγραμμα European Solidarity Corps / ΙΝΕΔΙΒΙΜ διοργανώνουμε webinar με θέμα τη συμπλήρωση αίτησης για Quality Label. Εκπρόσωπος της Εθνικής Μονάδας θα περιγράψει τη διαδικασία και θα δώσει συμβουλές και κατευθύνσεις, ώστε η αίτησή σας να είναι ολοκληρωμένη και ποιοτική. Δηλώστε έως 09.06 τη συμμετοχή σας.

Σε ποιον απευθύνεται

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν:

  • Νεοεισερχόμενοι στο πρόγραμμα European Solidarity Corps.
  • Δικαιούχοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Quality Label.

Η διαπίστευση Quality Label είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή ενός φορέα σε δράσεις Εθελοντισμού και Πρακτικής Άσκησης και Απασχόλησης.

Πότε και πώς πραγματοποιείται

Το webinar πραγματοποιείται την Πέμπτη 11.06 από την πλατφόρμα ZOOM. Ξεκινάει στις 11:00 και η διάρκειά του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 2 ώρες.

Την Τετάρτη 10.06 θα σας στείλουμε επιβεβαιωτικό email για τη συμμετοχή σας με link και Meeting ID για τη συνάντηση. Συνδέεστε με το ονοματεπώνυμό σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει την πλατφόρμα στον υπολογιστή σας, τότε κάνετε την εγκατάστασή τους μόνο την πρώτη φορά που τις χρησιμοποιείτε.

Εναλλακτικά, ανοίγετε το πρόγραμμα ZOOM σε νέα καρτέλα ή παράθυρο της μηχανής αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. Επιλέγετε Join a meeting και συμπληρώνετε το Meeting ID που σας έχουμε στείλει.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στο webinar για τη συμπλήρωση αίτησης Quality Label, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα Δήλωση συμμετοχής σε webinar για τη συμπλήρωση αίτησης Quality Label.

Συμπληρώνετε έως 09.06 τα στοιχεία που σας ζητάμε και σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή σας με email.