Θέλετε μεγαλύτερη ορατότητα για τον φορέα σας και τη δράση του; Η καμπάνια του Eurodesk “Time to Move” και η καμπάνια “Erasmus Days” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας προσφέρουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

What time is it? It’s Time to Move!


Mε μια σειρά από εκδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα, η Ελλάδα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην καμπάνια Time to Move, που υποστηρίζεται από το Eurodesk Greece!

Πάρτε μέρος στο δυναμικό kick off της καμπάνιας, προβάλλοντας τη δική σας συμμετοχή από την 1η μέχρι την 31η Οκτωβρίου!

Είστε φορείς ή άτυπες ομάδες νέων με δράση στα πλαίσια του Erasmus+ στην χώρα μας αλλά και το εξωτερικό; Σκοπεύετε να διοργανώσετε κάποια δράση με σκοπό την ενημέρωση των νέων για ευκαιρίες κινητικότητας; Σας ενδιαφέρει η μη τυπική μάθηση, η νεανική εργασία, η κοινωνική επιχειρηματικότητα, η απασχόληση και η κατάρτιση στην Ευρώπη και πολλά πολλά άλλα; Έχετε ένα εγκεκριμένο σχέδιο δράσης στον τομέα της Νεολαίας, της Εκπαίδευσης ή της Κατάρτισης στο πλαίσιο του Erasmus+ και θέλετε να κάνετε τη διάχυσή του;

Δείτε ενδεικτικά ποια σχέδια μπορούν να προβληθούν από την καμπάνια Time to Move!
• Ανταλλαγές νέων
• Δραστηριότητες εθελοντισμού
• Κινητικότητα των ατόμων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας (youth workers, mentors, facilitators κ.ο.κ.)
• Στρατηγικές συμπράξεις στον τομέα της Νεολαίας
• Διακρατικές πρωτοβουλίες νέων
• Ανάπτυξη ικανοτήτων στον τομέα της νεολαίας
• Διαρθρωμένος διάλογος
• Εκπαίδευση και της Κατάρτιση στο πλαίσιο του Erasmus+

Αυξήστε την ορατότητα της εκδήλωσής σας και πολλαπλασιάστε τον αντίκτυπο της δράσης σας, παίρνοντας μέρος στον χάρτη των εκδηλώσεων του Time to Move!

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να προβάλετε την εκδήλωσή σας σε ακόμα περισσότερους αποδέκτες, αυξάνοντας την απήχησή της!

Βρείτε μας στα 213 13 14 460 και eurodesk@inedivim.gr ( Έλενα Σορολιού) και γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι της διεθνούς καμπάνιας Time to Move!

Επισκεφτείτε το site μας εδώ.
Αναμένουμε τις συμμετοχές σας!

H Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης / Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εορτασμού των ημερών Erasmus+ προσκαλεί τους φορείς που συμμετέχουν ή έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο πρόγραμμα Erasmus+ να αναρτήσουν στον ιστότοπο www.erasmusdays.eu τις δράσεις δημοσιότητας στο πλαίσιο του προγράμματος στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2019 με σταθερό προσανατολισμό τη μεγαλύτερη προβολή και την αύξηση του αντίκτυπου του προγράμματος αναδεικνύοντας τις θετικές εμπειρίες που απεκόμισαν.

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τo hashtag #ErasmusDays στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης!

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας!