Οι εγγραφές για την παρακολούθηση της 3ης έκδοσης του MOOC για το Erasmus+ έχουν ξεκινήσει. Το MOOC υλοποιείται από τo Κέντρο Πόρων SALTO Youth Participation RC σε συνεργασία με Εθνικές Υπηρεσίες και φέτος για πρώτη φορά περιλαμβάνεται ένα νέα θεματική, αυτή της Βασικής Δράσης 3 και του Δομημένου Διαλόγου.

Η ιδέα του MOOC on Erasmus+ είναι να προσφέρει, σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας, τις απαραίτητες πληροφορίες για το Πρόγραμμα με τρόπο ανοιχτό και ευέλικτο. Το MOOC on Erasmus+ μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν και αποτελεί εναλλακτική για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας σε διάφορα άλλα trainings καθώς το περιεχόμενο της εκπαίδευσης θα παραδίδεται μέσω ενός online συστήματος διαχείρισης.

Η 3η έκδοση του MOOC on E+ θα υλοποιηθεί το διάστημα 31 Οκτωβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2016 και αφορά τη Βασική Δράση 1 (Ανταλλαγές Νέων, EVS, κινητικότητα των youth workers) και τη Βασική Δράση 3 – Δομημένος Διάλογος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις Βασικές Δράσεις, να κατανοήσουν τη φιλοσοφία του Προγράμματος, να αναπτύξουν ποιοτικά σχέδια και να δικτυωθούν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στους συνδέσμους http://trainings.salto-youth.net/6078 και https://www.canvas.net/browse/salto/courses/erasmus-funding-opportunities-3.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση του online σεμιναρίου είναι δωρεάν και διαθέσιμη για όσους το επιθυμούν.

Μπορείτε εδώ να βρείτε διαθέσιμα βίντεο.